Kyk Burs Başvurusu
KYK BURS BAŞVURUSU

KREDİ VE YURTLAR KURUMU BURS BAŞVURU DUYURUSU

Fakültemiz 2019-2020 Öğretim Yılı KYK Bursu Kontenjanı: 2 Kişi

SON BAŞVURU TARİHİ              :  24/10/2018 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİ (17:30)

BAŞVURU YERİ                          : DEKANLIK- Mali İşler Birimi (Esra KOÇ- 9 No.lu Oda)

İSTENEN BELGELER                  : BAŞVURU FORMU (Ekte Sunulmuştur)

A- BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER ( Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. Maddesi)

1- Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler

2- 5102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan kamu ve kurum ve kuruluşlardan burs almakta olan öğrenciler

3- Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında, asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler

4- Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler

5- Yabancı Uyruklu öğrenciler

6- Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri, Ek süre öğrenim gören öğrenciler

NOT:

Dikey geçiş yapan (iki yıllık bir yükseköğretim programından mezun olup, ara vermeden dört yıllık bir yükseköğretim programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.üncü sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır. Ara vermeden dikey geçiş ile üniversitemize kayıt yaptıran 2019-2020 öğretim yılında 3.sınıfı okuyacak öğrencilerin, okula giriş yılı olarak ön lisans programına başladığı yılın yazılması gerekmektedir.