İletişim Öğrencileri Bursa Web.tv'de
İletişim Öğrencileri Bursa Web.Tv'de

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri internet üzerinden yayın kanalları açılmasını sağlayan Bursa Web.tv kurumunu  ziyaret etti. İletişim Fakültesi’nin SAÜ Web.tv kanalıyla beraber çalışan kurum, öğrencilere ofislerini gezdirirken ofis ve çalışma koşullarını hakkında bilgiler verdi.

“HEM İŞ HEM EĞLENCE”

Ulutek’ de faaliyet gösteren kurumun çalışma ortamı öğrencilerin ilgisini çekti. Web.tv yöneticileri “Bir ofisten daha fazlasını yapmak istedik ve burada çalışan insanların zamanı verimli geçirip iş hayatlarında daha etkin olmaları için böyle bir ortam oluşturduk. Çalışanlarımız burada eğlenerek vakit geçirebiliyor. Onlar için çeşitli konseptlerde oluşturduğumuz odalarında, toplantı salonlarında iş temposunun stresi atarak çalışma imkânı buluyorlar ”dedi.

Staj imkânlarından ve iş alanlarına kadar birçok bilginin verildiği gezide öğrenciler ofisteki hobi odalarında keyifli zamanlar geçirdi.

(Yeliz Gökmen)