Ana Sayfa
Duyurular
Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu

Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması ödül töreni Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. SAÜ Rektörlüğü ve İletişim Fakültesi’nin Türkiye’nin yurtdışındaki imajına katkıda bulunmak amacıyla başlattığı ‘I love Turkey because’ projesi kapsamında düzenlenen yarışmada birincilik ödülünü ‘All of This’ filmiyle SAÜ İletişim Fakültesi öğrencisi Rika Nurani kazandı. Ön elemeyi geçen yedi filmin yarıştığı Golden Pumpkin’de ikincilik ödülü ‘It Makes Me Feel Like Home’ filmiyle İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Shin Hsuan Kuo’nun oldu. Yarışmada üçüncülük ödülüne ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi öğrencisi Batuhan Kösegil’in ‘Kurşunkalem’ ve SAÜ iletişim Fakültesi öğrencisi Orhan Aslan’ın ‘Misafir’ adlı filmi layık görüldü.

 

Festival havasında geçen ödül töreninde konuşan SAÜ Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas, ‘I love Turkey because’ projesinin önemine değinerek kısa film yarışmasının projenin başarısında etkin rol oynadığını söyledi. SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman da konuşmasında, “Genç bir fakülte olmamıza rağmen dinamik eğitim kadromuz ve öğrencilerimizle bu tür anlamlı organizasyonlara imza atabiliyoruz. Öğrencilerimize bilgi ve deneyim kazandıran faaliyetleri önemsiyoruz” dedi. İletişim Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ekmel Geçer, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Meltem Gönden ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güzel’in koordinatörlüğünde hazırlanan tören, SAÜ Devlet Konservatuarı öğrencilerinin hazırladığı dans gösterileriyle de renkli anlara sahne oldu.

Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması Ödül Töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Songül KARADENİZ

Fotoğraflar