Trt Geleceğin İletişimcileri Yarışması Sizleri Bekliyor

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması sizleri bekliyor

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Kamu Hizmeti Yayıncılığı bilinciyle, ulusal ve uluslararası politikaları doğrultusunda, eğitim, kültür ve sanat hayatına destek olmak için kurumsal bilgi ve tecrübe birikimini  "Gençlere önem vermek geleceğe önem vermektir" ilkesinden hareketle, İletişim Bilimleri fakültelerinde okuyan üniversite öğrencilerine katkıda bulunmak amacıyla "TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması" nın dördüncüsü 2019 yılında düzenlemektedir.

Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve İnternet Yayıncılığı ana dallarında, ülkemizin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC'deki üniversitelerde iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencilerinin, 2018-2019 öğretim yılı içinde hazırladıkları Türkçe eserlerle katılabildiği yarışmada ödül tutarları; birinciler için 5.000 TL, ikinciler için 4.000 TL ve üçüncüler için 3.000 TL olarak belirlenmiştir.

Yarışmaya ilişkin tüm bilgilendirmeye http://www.trtgeleceginiletisimcileri.com/ adresinden ulaşılabilecektir.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI