Ana Sayfa
Duyurular
11.uluslararası Trt Belgesel Ödülleri Proje Destek Yarışması
11.ULUSLARARASI TRT BELGESEL ÖDÜLLERİ PROJE DESTEK YARIŞMASI

11.ULUSLARARASI TRT BELGESEL ÖDÜLLERİ PROJE DESTEK YARIŞMASI

Kamu yayıncılığını ilke edinen TRT, 2009 yılından bu yana düzenlemekte olduğu ve her geçen yıl kendi rekorunu kıran Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri ile kültür ve sanat dünyamıza katkı sağlamaya devam ediyor.

Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri 11.yılında, ulusal ve uluslararası amatör ve profesyonel filmleri desteklemenin yanında, Türkiye’de belgesel film anlatımının gelişmesini sağlamak, belgesel çekecek yönetmen ve yapımcılara destek olmak ve onlara maddi olarak kaynak sağlamak amacıyla, yapımına başlanmamış, fikir ve öykü aşamasındaki belgesel film projelerini de  ödüllendirecektir.

Başvuruların, ön eleme için, en geç 25 Ocak 2019 tarihine kadar TRT’ye iletilmiş olması gerekmektedir.

Sonuçları 8 Mart 2019’da ilan edilecek ön elemenin ardından, seçici kurulların değerlendirmeleri 25-28 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak ve kazananlar 29 Nisan 2019 Pazartesi günü yönetmenler, sektör temsilcileri, basın mensupları ve festival konuklarının katılımıyla düzenlenecek ödül törenin de açıklanacaktır.

11.Uluslararası Belgesel Ödülleri Proje Destek Yarışması’na ilişkin yarışma koşulları, önemli günler ve ödüller gibi  her türlü ayrıntılı bilgiye www.trtbelgesel.com adresinden ulaşabilirsiniz
Fikirlerinizi bizimle paylaşmanızdan ve size destek olmaktan büyük mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,

11.Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri
Düzenleme ve Yürütme Kurulu

Fotoğraflar