SAÜ İletişim Fakültesi 7+1 Kapsamında Öğrenim Gören Öğrencilerimizin Dikkatine!

Corona Virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle YÖK’ün Bahar döneminin uzaktan eğitimle sürdürülmesi kararının ardından, Sakarya Üniversitesi Senatosu’nun, Bahar ve Yaz 2020 dönemi eğitim ve öğretim faaliyetleriyle ilgili yaptığı değişiklikler sonucunda,

-7+1 kapsamında mesleki uygulamaları yarım kalan öğrencilerimiz eğitimlerine bu kapsamda açılan uzaktan eğitim dersleriyle devam edecektir.

-Mesleki Uygulama dersleri, 3 Nisan 2020 Cuma günü saat 16.00’da Sanal Sınıf üzerinden başlayacaktır.

-Öğrencilerin Mesleki Uygulama kapsamında kurumda (işyerinde) bulundukları sürenin eğitimlerine sayılabilmesi için ‘Mesleki_Uygulama_Sorumlusu_Degerlendirme_Formu’nu kuruma (işyeri) onaylatarak, bölümlerindeki Mesleki Uygulama sorumlularına göndermeleri gerekmektedir.

‘Mesleki_Uygulama_Sorumlusu_Degerlendirme_Formu’na aşağıdaki linkten                     ulaşabilirsiniz.