Ana Sayfa
Duyurular
Kampüs Haber Gazetemizin 44. Sayısı Yayınlandı
Kampüs Haber Gazetemizin 44. Sayısı Yayınlandı

Kampüs Haber Gazetemizin 44. Sayısı Yayınlandı

Sevgili Kampüs Haber Okurları,

Her sayımızda hem içerik, hem de tasarım olarak geliştirdiğimiz gazetemizin 44. Sayısı ile birlikteyiz. Koronavirüs salgınının olumsuz atmosferine rağmen, öğrencilerimizin maksimum katılımı ile gazetemizi her sayıda daha da zenginleştirerek yolumuza devam ediyoruz.

Geçtiğimiz sayıda müjdesini verdiğimiz, Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) bölümüne öğrenci alma başvurumuzun olumlu sonuçlandığını memnuniyetle ifade ediyorum. Önümüzdeki 2021-2022 eğitim öğretim yılında yeni bölümümüze 40 öğrenci alacağız. Şimdiden süreçte emeği geçen bölüm hocalarımızı kutluyor, gelecek arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum. 
Sakarya İletişim Fakültesi olarak Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürüttüğümüz lisansüstü programları da sürekli geliştirmekteyiz. 138’i ikinci öğretim (Tesziz) olmak üzere 8 farklı programda 324 lisansüstü öğrencimiz bulunuyor. Önümüzdeki dönemde Halkla İlişkiler doktora programımıza da öğrenci almaya başlayacağız. Kültürel Çalışmalar doktora programımızın başvuru süreçleri ise devam ediyor. Kısacası önümüzde eğitim öğretim döneminde 3 doktora, 8 yüksek lisans olmak üzere 11 farklı program ile iletişim alanına yetkin akademisyenler yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte hem üniversitemizin diğer fakültelerindeki, hem de farlı üniversitelerdeki hocalarımıza katkıları için teşekkür ediyorum.
İletişim Fakültesi akademisyenleri olarak Sakarya İletişim Dergisi, Türkiye Film Araştırmaları Dergisi, Medya ve Kültür Dergisi olmak üzere üç yeni akademik derginin de startını verdik. Haziran 2021 sonuna kadar ilk sayılarımızı yayımlamış olacağız. Dergilerimize hem fakültemiz, hem de tüm bilim dünyasındaki araştırmacı ve akademisyenlerin katkı ve katılımlarını bekliyoruz.

Final sınavlarında hepinize başarılar diliyorum. Eylül’de Esentepe Kampüsü’nde görüşmeyi dileyerek, herkese sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL
Dekan

Fotoğraflar