SAÜ Aktüel Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yılda bir kez çıkarılan SAÜ Aktüel Dergisinin yedinci sayısı yayımlandı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı bir uygulama yayını olan SAÜ Aktüel Dergisi, her sayıda hem tasarım hem de haber zenginliği açısından öğrencilere kendilerini geliştirme imkânı sunuyor.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, son sayıyı Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına ithafen hazırlandığını vurgulayarak, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin dönüm noktalarını fotoğraflar ve kısa notlarla panoramik olarak ele aldık" dedi.

SAÜ Aktüel Dergisinin son sayısında 2023 yılında Sakarya Üniversitesinde bir yıl içinde gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası kongre ve konferanslar, Teknokent Ar-Ge projeleri ve etkinlikler gibi birçok konuya yer verildi.

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesindeki öğrenciler tarafından hazırlanan SAÜ Aktüel Dergisine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.