İletişim Fakültesi Tasarım Atölyesi

İletişim Fakültesi tüm öğrencilerine açık olan tasarım atölyesi hafta içi 17:00 ile 19:00 arası MAC laboratuvarında gerçekleşecektir. Bu atölye, derslerinizde öğrendiğiniz teoriyi pratikle buluşturma yanı sıra uygulama çalışmaları ile fakültemizin gazete ve dergi tasarım ekibinde yer alma fırsatını da içeriyor. Pratiğinizi pekiştirebileceğiniz bu çalışma sizi sektöre daha özgüvenli hazırlanmanız konusunda da size önemli katkı sağlayacaktır. Bu atölye tamamen öğrenci merkezli gönüllü bir çalışma olmasına karşın devam zorunluluğu vardır. Sizde iletişim sektörüne daha donanımlı ve özgüvenli bir başlangıç yapmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurarak atölyeye katılabilirsiniz.

*Yapılan anket sadece durum tespiti için uygulanmaktadır. Kişisel bilgileriniz hiç bir şekilde paylaşılmayacaktır.

Başvuru için tıklayınız.