Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci (kzö) Başvurusu

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILACAK ÖĞRENCİ (KZÖ) BAŞVURUSU

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci başvuruları başlamıştır. Öğrencilerimiz 21-28 Ekim 2022 tarihleri arasında 28 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci Bursu Başvuru Formlarını Fakültemiz Dekanlık Yazı İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Başvuru formları önlü-arkalı olmalıdır. Başvuru Formunun (A) arka yüzünde, başvuru şekline göre B,C,D formlarından ilgili form olacak şekilde düzenlenmelidir.
Formları, duyuru ekinden veya Dekanlı Yazı İşleri birimimizden temin edebilrsiniz.

Çalışma şekilleri
1- İdari Birimlerde "Geçici İnsan Kaynağı" Olarak
2 -Akademik Birimlerde "Öğrenci Asistan" Olarak
3-"Engelli veya Özel Nitelikli Öğrenci Geçici İnsan Kaynağı" Olarak

Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Genel (Ortak) Nitelikler
1 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2 Kayıt dondurmamış olmak
3 Disiplin cezası almamış olmak
4 Azami öğrencilik süresini doldurmamış olmak
5 Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak
6 İşin niteliğine uygun bilgi ve beceriye sahip olmak (alınan sertifika ile veya komisyonca mülakat ile ölçülür).
7 Tezsiz yüksek lisans öğrencileri, Yabancı Uyruklu veya Özel öğrenciler kısmi zamanlı olarak çalıştırılamaz.
Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Özel Nitelikler
1 Ön lisans ve lisans öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,00" olması,
2 Lisans üstü ve doktora öğrencilerinin not ortalamasının en az "2,50" olması
3 "Özel Nitelikli" öğrenciler için not ortalaması dikkate alınmaz.
4 Birinci yarıyıl öğrencilerinde (YGS ve ALES) yüzdelik giriş puanlarına göre değerlendirme yapılır.
5 Lisans üstü öğrencilerinin "Yabancı Dil" seviyesi ile ulusal ya da uluslararası yayın sayısı öncelikli tercih nedeni olarak değerlendirilir.
 Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerden İstenen Belgeler
1 KZÖ Başvuru ve Değerlendirme Formu (SKS.MH.FR.5-A/B/C/D
2 Başarı Notu Durum Belgesi (Güncel Tarihli Transkript)
3 Haftalık Ders Programı
4 Diğer Belgeler (...)
1 KZÖ başvuru formu öğrenci tarafından bizzat doldurulacaktır.
2 KZÖ başvuru formu dolduran öğrenci formda beyan ettiği bilgilerin doğru olduğunu ve istenildiği takdirde belgelendireceğini kabul ve taahhüt eder.
3 Gerçeğe aykırı veya yanıltıcı bilgiler verdiği tespit edilen öğrenci işe başlatılsa dahi işten çıkarılır ve ayrıca hakkında Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümleri uyarınca işlem yapılır.