Ana Sayfa
Duyurular
Gazete Kampüs 50. Sayısı Yayımlandı
Gazete Kampüs 50. Sayısı Yayımlandı

Gazete Kampüs 50. Sayısı Yayımlandı

Fakültemize ve Yeni Döneme

Yeni bir döneme daha merhaba dedik.. Hem yeni akademik yıl, hem de Temmuz ayında Prof. Dr. Hamza Al’ın yeni rektörümüz olarak atanmasıyla başlayan “Araştırma Üniversitesi” olma yolundaki yeni dönem herkes için hayırlı olsun. Bu hedef hem akademisyen, hem de öğrencilerimiz için yeni kaynak ve imkânlar, dolayısıyla uluslararası alanda Sakarya Üniversitesi ve mezunlarının değerinin daha artacağı anlamına geliyor.

Yaz boyunca biriktirdiğimiz anıları, akademik çalışmaları, projeleri, stajları ve yenilediğimiz enerjimizi yanımıza alıp biraz yaz, çokça sonbahar renkleri ve kokusu ekleyerek yeni bir döneme daha başladık. Devam eden öğrencilerimize, yine yeni öğrencilerimiz katıldı. Öte yandan sektöre ve hayatın içine uğurladığımız ve ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya devam edeceğimiz öğrencilerimiz oldu. Yeni gelenlere okulda, gidenlere sektörde başarılar diliyorum.

Sakarya Üniversitesi misyonu ve vizyonu doğrultusunda İletişim Fakültesi öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iş yaşamlarına avantajlı başlamaları adına, ders dışında atölyelerle de arkadaşlarımızın donanımlarını artırmaya devam ediyoruz.

Kısacası, sosyal transkriptinizde etkin rol oynayacak öğrenci kulüp faaliyetleri, eğitim-öğretim çerçevesinde ders içi uygulamalar, bitirme projeleri, ödevler, sınavlar derken yine yoğun bir dönem bizi bekliyor.

Öğrencilerimizin Kampüs Haber Gazetesi ve SAU Aktüel Dergisi gibi uygulama platformlarına SAU Times markasıyla sosyal medyada aktif olan yeni bir alan ekledik. Başta İletişim Fakültesi olmak üzere, tüm öğrenci arkadaşlarımızı bu platformlara daha fazla destek vermeye davet ediyorum.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL
İletişim Fakültesi Dekanı