Geleceğin İletişimcileri Mezun Oldular (kampüshaber Mezuniyet Özel Sayısı )

Geleceğin İletişimcileri Mezun Oldular (Kampüshaber Mezuniyet Özel Sayısı )

Sevgili Arkadaşlarım,

İletişimci adaylar olarak 4 yıl önce sizlere hoş geldiniz demiştik. Bugün iletişim sektörünün farklı alanlarında hizmet verecek olan sizleri selamlıyoruz. İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve görevlilerimiz, her birinizi ile ayrı ayrı iletişim kurarark, neredeyse bireysel kariyer hedeflerinize uygun olarak, sizleri bu çağın gerektirdiği entelektüel ve teknik bilgilerle donatmayı hedefledi. Sakarya İletişim'de öğrendiğiniz bilgi, görgü ve anlayışı sektöre taşıyarak, bizleri en güzel biçimde temsil edeceğinize inanıyorum. Birçoğunuzun henüz okul bitmeden sektöre attığını biliyorum. Gönüllü ve zorunlu stajlarda adım attığınız sektörün önemli şirketlerinde tutunmuş birer meslektaşım olarak sizleri uğurlamanın gururunu yaşıyorum.
Sizlere yol gösteren önceki mezunlarımız gibi, sizlerde yeni geleceklere rehberlik edeceksniz.

Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
İrtibatı koparmayalım.

Prof. Dr. Yusuf ADIGUZEL