2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınav (vize) Mazeret Sınavı Duyurusu

2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınav (Vize) Mazeret Sınavı Duyurusu

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav (Vize) Mazeret Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler ekteki Mazeret Sınav Başvuru Formunu doldurup Mazeret Belgeleri ile birlikte iletisimfakultesi@sakarya.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler ya da Fakültemiz Bölüm Sekreterliğine elden teslim edebilirler.

NOT : Yönetmelikte yer alan mazeretleri nedeniyle sınavlara katılamayan ve mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, ekteki form dilekçeyi doldurmaları  ve mazeretlerini gösterir belge ile birlikte 1 Aralık 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri, Fakülte Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrenciler için Web sayfamızda sınav programı ilan edilecektir.

...@ogr.sakarya.edu.tr. uzantılı resmi mail adresi haricindeki adreslerden gelen mailler işleme alınmayacaktır.