Aa Yurt Staj Programı Yaz Dönemi

AA Yurt Staj Programı - Yaz Dönemi

Anadolu Ajansı bünyesindeki 14 bölge müdürlükte* değerlendirilmek üzere “Stajyer Muhabir” kabulü yapılacaktır.

Stajyerler, staj süreleri boyunca AA'nın iş süreçlerini ilk elden tecrübe edecek ve Anadolu Ajansı çatısı altında, yurdun farklı bölgelerinde staj yapabilme ve ajans haberciliği alanında deneyim kazanma imkânı bulacaktır.

Genel Nitelikler:

• Lisans eğitiminde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak
  • Zorunlu staj belgesine ya da sigortanın okul tarafından karşılandığını beyan eden bir belgeye sahip olmak (Öğrencinin zorunlu staj kapsamında olduğuna dair yazı ya da sigorta karşılanır yazısı başvuru aşamasında sisteme yüklenmelidir. Okul tarafından onaylı olmayan evraklar ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.)
  • 2.75 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olmak (Onaylı not belgesi sisteme yüklenmelidir. Resmi olmayan transkriptler ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak olup e-Devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.)
  • Ankara ve İstanbul şehirleri dışında bir üniversitede okuyor olmak.
  • Daha önce Anadolu Ajansında staj yapmamış olmak.

Sorularınız için staj@aa.com.tr e-posta adresine yazabilir, AA Kariyer'i LinkedIn ve Instagram sayfalarından duyuruları takip edebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 30.4.2024 23:55

* Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Van.