Ana Sayfa
Duyurular
Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden Ders Alma

Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden Ders Alma

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Yaz döneminde farklı üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerimiz ekte yer alan Farklı Bölümden Derse Yazılma formunu doldurarak ve ders almak istediği üniversitenin ders içeriklerinin linkini de eklemek suretiyle bölüm başkanlığının uygun görüşü ve eğitim biriminin yönetim kurulu kararı ile almak istediği dersleri farklı üniversitelerden alabilirler.

NOT: Dilekçeyi doldurduktan sonra Dekanlık katında bulunan Bölüm Sekreterliği birimine dilekçenizi elden teslim edebilirsiniz. Şehir dışında bulunan öğrencilerimiz ise ....@ogr.sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci maillerine giriş yaparak iletisimfakultesi@sakarya.edu.tr adresine e-posta ile dilekçelerini gönderebilirler.

NOT: Dilekçeler Fakülte Yönetim Kurulunca haftalık olarak değerlendirilecektir.Sonuçlar ise Fakültemiz web sayfasının duyurular kısmından ilan edilecektir.

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde uygulanacak olan usul ve esasların "Yaz öğretiminde bir öğrenci, çakışma olmaksızın ve kurum içi-kurum dışı toplam en fazla 20 birim saatlik ders alabilir." şeklinde düzenlenmesinin kabulüne ve uygun olduğuna karar verilmiştir.