SAÜ İletişim Fakültesi Tanıtım Filmi Yarışması

Katılım Koşulları

1. Yarışmaya Sakarya Üniversitesi öğrencileri katılabilir.
  2. Tanıtım filmi jenerik dahil en fazla 3 dakika uzunluğunda olabilir.
  3. Filmin ana teması Sakarya Üniversitesinin tanıtımı olmalıdır.
  4. Yarışmaya katılacak filmler orijinal formatı ne olursa olsun çoklu-medya ortamında seyredilmeye uygun olmalıdır.
  5. Her grup ve öğrenci yarışmaya birden fazla filmle katılabilir.
  6. Film yönetmenleri, film ekibinin diğer üyelerini serbest bir biçimde seçebilir.
  7. Yarışmaya katılan filmlerde kullanılan müzik eserlerinin telif hakkı sahipleri filmin sonunda belirtilmelidir.
  8. Değerlendirme, seçici kurul (jüri) tarafından yapılacaktır.
  9. Yarışma jürisi fakülte öğretim üyelerinden oluşacaktır.
  10. Jüri üyeleri, filmleri içerdikleri belirgin teknik hatalar yüzünden diskalifiye edebilir. Bu konuda jürinin takdiri geçerlidir.
  11. Detaylı organizasyon programı ve ödüller, katılım sürecinde açıklanacaktır. Yarışma sürecinde jüri üyeleri, program ve ödüller üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapabilir.
  12. SAÜ İletişim Fakültesi yarışmaya katılan her filmin gösterim hakkına sahiptir.
  13. SAÜ İletişim Fakültesi tanıtım filmi yarışmasına katılmak için son başvuru tarihi 8 Mayıs 2015’tir. Katılımcılar, en geç bu tarihe kadar, Öğrenci Belgelerini ve Videolarını, taşınabilir bellekte,  Araştırma Görevlisi Mehmet PELİVAN’a (mehmetpelivan@sakray.edu.tr) ulaştırmalılar.
  14. Ön elemeyi geçen filmler, finalist olarak yarışacaklardır.
  15. Yarışma sonuçları; 12 Mayıs 2015 Salı günü saat 14.00’te SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Salon 1'de gerçekleştirilecek etkinlikte açıklanacaktır.
  16. Yarışmada derece kazanan filmler ödüllendirilecektir.
  17. Yarışmaya katılan bütün videolar yarışmanın ödül töreninden sonra, SAÜ İletişim Fakültesi web sayfası ve sosyal medya hesaplarında gösterime açık bulunacaktır.

YARIŞMA JÜRİSİ

Doç. Dr. Cengiz ERDAL