Ece Karaboncuk İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi’nin düzenlediği “Teoriden Pratiğe Medya Dünyası” konferansının konuğu CNN Türk Eğitim ve Başarı programının sunucusu Ece Karaboncuk oldu.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansta Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık eğitim programlarını ele alan Karaboncuk, “İletişim alanı zordur, bu alanın tüm gereklerine sahip olma zorunluluğumuz vardır.” şeklinde konuştu. Ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Karaboncuk, “Benim yaptığım reklam, söylediklerim acaba kaç kişiye ulaşacak? Kaç kişiyi etkileyecek? Bunları sık sık kendinize sorun. Bu soruların neticesinde karşılaştığınız tüm engelleri aşarak projelerinizi hayata geçirin.” diye ekledi.

Program sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman tarafından plaket verilen Ece Karaboncuk ardından öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Orhan Çakır / Cihat Kılınç / Uğurkan Çot