Trt Koordinatörü “iletişim”in Konuğu Oldu
TRT KOORDİNATÖRÜ “İLETİŞİM”İN KONUĞU OLDU

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Toplum mu Reyting mi?” adlı söyleşinin konuğu TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan oldu. TRT’den  yapımcıların da katıldığı etkinlik SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

SAÜ TV’de naklen yayınlanan söyleşide Türk medya yapısına değinen Zeydan, “Günümüzde ithal edilen programlar izleyiciye sunuluyor, yalnız TRT bu yapıyı değiştirmeye çalışıyor” şeklinde konuştu. Ardından programcıların reyting adına sergiledikleri tutumu eleştiren Zeydan, “TRT’de yapılan program ve diziler topluma hitap ediyor, hepsinin bir amacı ve nedeni var. Başarıya, çok çalışıp nitelikli ürünler üreterek ulaşıyoruz” dedi.

Etkinlik sonunda TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’a İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman tarafından teşekkür plaketi verildi.

Gülcan Öngüç - Orhan Çakır