İletişim’den Gülümseten Festival

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi tarafından 21 Mart Down Sendromlular Günü’nde Down Sendromu Farkındalık Festivali düzenlendi.

İletişim Fakültesi’nin sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen etkinlikte down sendromu hakkında üniversite öğrencileri ve aileleri bilgilendirmek amacıyla SAÜ Özel Eğitim Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Bekir Fatih Meral ve Öğr. Gör. Emrah Bilginç konuşma yaptı.

Kocaeli, Sakarya ve Düzce’den yedi okuldan öğrencilerin misafir olarak katıldığı festivalde gün boyunca çocuklara yönelik çeşitli eğlence ve oyun etkinlikleri düzenlendi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aytekin İşman, down sendromuna ilişkin bilinç ve farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Haber: Yeliz Gökmen