Ana Sayfa
Duyurular
Bir Koordinatörün Gözünden İletişim
BİR KOORDİNATÖRÜN GÖZÜNDEN İLETİŞİM

BİR KOORDİNATÖRÜN GÖZÜNDEN İLETİŞİM

Akşam Gazetesi yazarı, Bahçeşehir Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Turgay Polat Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin konuğu oldu.

İletişim Koordinatörünün Bir Günü adlı etkinliğe konuşmacı olarak katılan Turgay Polat,  kurumsal iletişim ve yeni medya hakkında öğrencilere deneyimlerini anlattı.

Lisans eğitimini psikoloji alanında yaptıktan sonra iletişim sektörüne yöneldiğini belirten Polat yeni medya ortamlarının genç iletişimciler için önemli fırsatlar taşıdığını belirtti. İletişim sektörünün mevcut dinamikleri hakkında öğrencilere bilgi veren Polat, “ İletişim alanı şuan boş bir saha bu alanda kendinizi geliştirmeli ve boşlukları kişisel becerilerinizle hızlı bir şekilde doldurmalısınız.”dedi. Geleneksel medya dinamiklerinin hızla değiştiğini belirten Polat “Geleneksel medya reklamları yerine şu an çok popüler olan sosyal medya reklamları kullanılıyor. Bu yeniliklerden haberdar olmak için aktif bir yeni medya kullanıcısı olmanız çok önemli. İletişim alanı büyük bir saha ve siz de bu sahadan kendinize bir parça ayırın” dedi.

Soru- cevap bölümüyle devam eden etkinlik yaklaşık iki saat sürdü.

Yeliz Gökmen

Kaynak: www.kampushaber.sakarya.edu.tr

Fotoğraflar