Ana Sayfa
Duyurular
Golden Pumpkin Kısa Film Ödülleri Sahiplerini Buldu
Golden Pumpkin Kısa Film Ödülleri Sahiplerini Buldu

Golden Pumpkin Kısa Film Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Golden Pumpkin Kısa Film Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.

Ana temanın “Üniversite” olarak belirlendiği yarışmada beş film jüri değerlendirmesinden geçti. En iyi üniversite tanıtım filminin seçildiği etkinlikte birincilik ödülü ‘Rota’ adlı kısa film ile SAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinden Mehmet Ali Şahin ve Ebru Büyükdağ’ın oldu.  Yarışmada ikincilik ödülü SAÜ İletişim Fakültesi ‘ne, üçüncülük ödülü de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Animasyon Birimi’nin tanıtım filmine verildi.

Festival havasında geçen etkinlikte konuşma yapan SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman,  “Öğrencilerin çektikleri bu filmler geleceğin iletişimcileri olarak çıktıkları bu yoldaki en güzel dersler, en büyük kazanımlardır” şeklinde konuştu.  Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ekmel Geçer koordinatörlüğündeki öğrenci ekibi tarafından hazırlanan yarışmada, SAÜ öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ve dans gösterisi de etkinliğe renk kattı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kısa film yarışması etkinliği, ödül töreni ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

 

Kaynak: www.kampushaber.sakarya.edu.tr

Fotoğraflar