“ı Love Turkey Because…”
“I love Turkey because…”

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi, SAÜ Personel Lokali’nde, ‘’Uluslararası İletişim ve Kültür Resepsiyonu’’ düzenledi. SAÜ Rektörlüğü ve İletişim Fakültesi’nin, yurtdışındaki Türkiye imajına katkıda bulunmak amacıyla  ‘I love Turkey because’ temasıyla başlattığı etkinlikler dizisini tanıtmak üzere düzenlendiği resepsiyonda, SAÜ’de  öğrenim gören dünyanın farklı ülkelerinden gelmiş misafir öğrenciler konuk edildi.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör  Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Ali Yalçın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın yanısıra fakülte öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldığı resepsiyon, ‘I love Turkey because’ projesinin  amacı, içeriği ve sosyal medya hesaplarının tanıtılmasıyla başladı.  Endonezya’dan Azerbaycan’a, Özbekistan’dan Malezya’ya farklı ülkelerden misafir öğrencilerin dans gösterileri, şarkılar, şiirler ve video gösterimleriyle kültürlerini tanıttıkları resepsiyonda misafir öğrenciler, aynı anda attıkları ‘I love Turkey because’ etiketli twitleriyle  Türkiye sevgisini  dile getirdi.

Resepsiyon konuğu uluslararası öğrencilerin coşkusu,  SAÜ TV ve Kampüs Haber objektiflerine renkli görüntülerle yansıdı.

Abdülhamid DOĞANAY-Yusuf SÜTÇÜ