Ana Sayfa
Duyurular
Kampüs Haber Gazetemizin 55. Sayısı Yayımlandı

Kampüs Haber Gazetemizin 55. Sayısı Yayımlandı

Bad news is good news;
Good news is no news;
No news is bad news

Kampüs Haber gazetesinin 55. sayısı ile sizlerleyiz. Gazetecilik biraz da farklı ve eleştirel bakabilme sanatıdır. Gazetemizin son sayılarında öğrencilerimizin hazırladıkları eleştirel haberler dikkatinizi çekmiştir. Muhabir öğrencilerimizin gerek kampüs gerekse şehir ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeleri, bazı olumsuzluklara dikkat çekmeleri, sorunları gündeme getirmeleri ve en önemlisi yapıcı eleştirileri sunmaları ve bu hususları Kampüs Haber sayfalarına taşımaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.

Şüphesiz bu konuda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamza Al’ın öğrencilerimizi cesaretlendiren açıklamalarının da etkisi büyüktür. Gazetecilik öğrencileri ile yaptığı toplantıda, “gazeteciliğin eleştirel bir göz ile bakmayı gerektirdiğini, eleştirel haber yapmaktan çekinmemeleri gerektirdiğini” belirtmesi öğrencilerimize büyük bir cesaret ve özgüven kazandırdı. Bu yönüyle Kampüs Haber her geçen gün geleceğin güçlü gazetecilerinin yetiştiği bir okul olacağını ve üniversitemizdeki gençlerin sesi olmaya gayret ettiğini daha fazla hissettiriyor.

Gazetemizin, sadece Gazetecilik Bölümü değil, fakültemizin ve üniversitemizin tüm öğrencilerinin katılım ve katkısına açık olduğunu bu vesile ile bir kez daha söylemiş olayım. Kampüs Haber’in M2 Binası 3. kattaki ofisi siz değerli öğrencilerimizi bekliyor. Haber, fotoğraf, röportaj vb. her yazı türü veya sayfa tasarımı ile gazetemize katkı sunabilirsiniz.

Gelecek sayımızda görüşmek üzere.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL

İletişim Fakültesi Dekanı